Web Analytics

Noutăți despre bariera Lânăriei. Pe 23 martie se reia circulația rutieră

de | 21.03.2022 14:27 | Actualitate, Politica si Administratie

Peste 30 de muncitori lucrează la reabilitarea barierei de la Lânăriei, Pitești, care au început pe 14 martie. Primarul Cristian Gentea a verificat lucrările astăzi. Circulația rutieră pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și sediul Distrigaz va fi reluată de miercuri, 23 martie, deși termenul inițial prevăzut era 21 martie.

„Sunt foarte mulțumit de ritmul intens de lucru la bariera Lânăriei! Încă două zile și vom da drumul circulației rutiere, închisă în acest moment pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și Distrigaz. Peste 30 de muncitori sunt, de o săptămână, zilnic în teren. Așa ar trebui să fie pe toate șantierele noastre!

În data de 23 martie, se va relua circulația rutieră și vor începe probele, măsurătorile senzoriale pentru corelarea automată și eficientă a barierei cu tranzitul peste calea ferată, așa încât timpul de așteptare, în funcție de graficul de deplasare al trenurilor, să fie cât mai redus. Cert este că bariera va coborî automat în momentul în care trenul va fi la distanță de 1 km de trecerea la nivel cu calea ferată și se va ridica imediat după trecerea ultimului vagon! În maximum patru luni, bariera va fi perfect funcțională! După zeci de ani de așteptare, sperăm să avem un trafic civilizat”, a transmis primarul Piteștiului.

Citește și Sprijin în valoare de 80.605 lei pentru persoanele refugiate din cauza războiului din partea Arhiepiscopiei Râmnicului

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Se reia dar 4 LUNI e tot pe manivelă.
    4 luni, 120 de zile durează,,calibrarea senzorilor „

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *