Web Analytics

Noul spital de la Mioveni va ajunge la 400 de angajaţi până la finalul anului

de | 6.02.2020 13:21 | Economie

# Nu mai puțin de 81 de posturi sunt scoase la concurs în această lună

La cinci luni de la recepție (ce a avut loc pe 5 septembrie 2019), noul spital de la Mioveni a devenit deja un reper pentru sistemul de sănătate din România. Mai multe secții au fost deja deschise, iar în perioada următoare au loc concursuri pentru angajarea a încă 80 de persoane, după cum ne-a spus primarul Ion Georgescu.

”Sunt scoase la concurs 81 de posturi în următoarea perioadă. În martie, în cazul în care nu sunt contestații, cei 81 de nou angajați ar trebui să fie activi. Vor mai fi concursuri în acest an. La ora actuală, la spitalul din Mioveni lucrează aproximativ 200 de oameni. Schema completă de personal va ajunge la 400 de angajați până la finalul lunii noiembrie. Angajările se fac etapizat. Sunt bani doar din contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate. Dacă nu ai pacienți, nu îți decontează Casa de Asigurări”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu.
Cele 81 de posturi scoase la concurs la Spitalul Mioveni în această lună sunt de asistenți medicali, infirmiere și îngrijitoare. Proba scrisă va avea loc pe 17 februarie pentru asistenți medicali și în data de 19 februarie pentru infirmiere și îngrijitoare, iar proba practică/interviul în data de 21 februarie pentru asistenți medicali și în data de 25 februarie pentru infirmiere și îngrijitoare.
Rezultatele finale se vor afişa pe 27 februarie pentru asistenți medicali generaliști, asistent de farmacie, asistent medical radiologie și asistent medical laborator și pe 28 februarie pentru infirmiere și îngrijitoare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii