Noul prefect, Emilian Dragnea, învestit în funcție

de | 29.03.2017 10:52 | Actualitate

PREFECT 1
Miercuri, în sala mare a CJ Argeș, a avut loc ceremonia de învestire a lui Emilian Dragnea în funcţia de prefect al judeţului Argeş.

Iulian Gheorghe, şeful Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerul Afacerilor Interne a dat citire hotărârii de Guvern prin care Emilian Dragnea a fost numit prefect al județului Argeș. După depunerea jurământului, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a ținut un scurt discurs în fața șefilor de decontrate, primarillor din județ și a celorlați invitați la festivitate.

“Mă bucur că am putut să trăiesc alături de dvs. acest moment (…). Trebuie să asigurăm, prin activitatea noastră, Guvernul României că împreună cu colegii, șefii de deconcentrate, inclusiv cu dumneavoastră, domnilor primari, vom desfășura o activitate care să fie în sprijinul cetățenilor și în slujba lor. Vă asigur că vom fi cu toți colegii la dispoziția cetățenilor județulului Argeș și vom asigura tot ceea ce va depinde de capacitatea noastră, încât să rezolvăm problemele cu care ne vom confrunta.

Fost subprefect al județului, Emilian  Dragnea l-a înlocuit la conducerea Prefecturii Argeş pe Cristian Soare. Pe lângă numirea ca prefect a lui Emilian Dragnea (susținut de PSD), Guvernul l-a desemnat și pe cel care va dețíne funcția de subprefect, în persoana lui Gabriel Stoian (susținut de ALDE). Fostul prefect Cristian Soare se va întoarce, după un scurt concediu, la fostul său post de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii