Web Analytics

Noul Duster a fost prezentat la Renault Day Mioveni

de | 28.09.2017 12:16 | Economie

12 dusterNoul model Duster a fost prezentat în premieră în România duminică, 24 septembrie, la „Renault Day”, eveniment organizat pe platforma industrială Dacia din Mioveni. Mașina a fost prezentată de Yves Caracatzanis, director general al Dacia și al Grupului Renault România.

„Suntem azi cu toții aici (…) pentru a ne cunoaște mai bine, pentru a ne bucura de această zi, dar și de rezultate. Cel mai recent și mai important este noul Duster, prezentat vouă în premieră în România. Toate echipele noastre contribuie la acest succes: design, inginerie, fabricație, cumpărări, comerț și toate celelalte meserii”, a spus Cracatzanis. El le-a reamintit celor prezenți la eveniment, cei mai mulți salariați de la Dacia și membri ai familiilor acestora, că uzina de la Mioveni se află în competiție nu doar cu alți producători auto, ci și cu alte entități din cadrul Grupului Renault.
„Competiția cu alți constructori și cu alte uzine, precum Marocul, este dificilă. Și e bine să fie așa. Fără competiție nu progresăm. Viitorul nostru și viitorul copiilor noștri este legat de viitorul Dacia. (…) Activitatea și modelele pe care le vom avea în viitor depind de noi. Competiția pentru a ne construi viitorul o vom câștiga împreună, prin performanță la toate nivelurile, în special prin calitate și costuri optime”, a mai spus directorul general al Dacia.
Programul evenimentului „Renault Day”, ajuns la a patra ediție, a mai inclus expoziții de autoturisme, inclusiv un monopost de Formula 1 și prototipul unui automobil 100% electric, demonstrații și competiții sportive, ateliere și programe dedicate copiilor. De asemenea, cei prezenți au putut vizita unele secții ale uzinei de la Mioveni și au asistat la recitaluri artistice.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii