Web Analytics

Noul consilier local al municipiului Curtea de Argeş a depus jurământul

de | 18.01.2022 11:39 | Actualitate, Politica si Administratie

Emanoil Lică este de ieri noul consilier local al municipiului Curtea de Argeș din partea partidului PRO România. Acesta a depus jurământul a fost epus în cadrul ședinței extraordinare ce a avut loc luni, 17 ianuarie a.c.
##
Cum i-a luat nepotul locul unchiului în Consiliul Local Curtea de Argeş

„Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bunăcredinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Curtea de Argeş. Aşa să-mi ajute Dumnezeu”, a promis argeşeanul Emanoil Lică.
La eveniment au fost prezenți atât aleșii locali, cât și Bogdan Ivan, președintele PRO România Argeș, dar și unchiul său, Ionel Păunescu, actualul director al SPPTO Curtea de Argeş.

CITEŞTE ŞI: Expoziţie de pictură la Muzeul Judeţean Argeş

Emanoil Lică este absolvent al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti. Amintim că, Lică şi Păunescu sunt rude, primul fiind nepotul şefului Serviciului Public Pieţe Târguri şi Oboare. El a ajuns pe listele pentru Consiliul Local din partea PRO România Argeş după ce unchiul său, Ionel Păunescu, a devenit şeful Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare, în urma unui concurs de recrutare controversat despre care presa locală a relatat la vremea respectivă. Păunescu a fost singurul candidat care s-a înscris la concursul organizat de Primărie, absolvent de Psihologie, iar prin oraş umbla vorba că acesta urma să fie şeful SPPTO înainte de a fi anunţat concursul.
În calitatea sa de consilier local, Emanoil Lică va vota bugetul local al municipiului Curtea de Argeş, inclusiv bugetul instituţiei publice pe care o conduce unchiul său. (Antoniu Neguţ)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii