Web Analytics
scris miercuri, 03.01.2024

Noul an începe cu „URMUZ” la Teatrul „Alexandru Davila”

Un spectacol de colecție va avea loc pe scena Teatrului „Alexandru Davila” Pitești, vineri, 12 ianuarie, de la ora 19, în Sala Studio – „Liviu Ciulei”. Spectacolul „URMUZ” este recomandat celor peste 16 ani.

Noul an începe cu „URMUZ” la Teatrul „Alexandru Davila”

„Un text aparte, o comedie cu accente dramatice în care erotismul se amestecă subtil cu politicul. URMUZ prezintă o lume bizară. Intrăm, de la bun început, în mintea lui Mitică și vedem toate angoasele, tot vidul interior, toate întrebările care nu mai au răspuns. O lume așa cum o percepe Mitică, adică fără sens. Așa că Moartea devine practic o necesitate, un drum firesc. URMUZ (MITICĂ) este tot mai afectat de vidul interior, de golirea cuvintelor și a faptelor sale. Piesa ne vorbește despre SINGURĂTATE, PRIETENIE ADEVĂRATĂ și CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII…. Să știm de ce trăim!” – Mona Gavrilaș, regizor artistic.

Citește și Se pun în vânzare abonamentele la Filarmonica Pitești

Autorul piesei este Valeriu Butulescu. Regizorul artistic este Mona Gavrilaș. De scenografie s-a ocupat Miruna Varodi, iar de coregrafie – Florin Fieroiu. Distribuție: Gogu Preda, Adrian Duță, Alina Diaconu, Petrișor Cristian Diamantu, Robert Tudor, Mihai Savu, Ionuț Oanță.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală (telefon 0248636793) sau accesând linkul www.mystage.ro/bilete .

Sursă foto: Facebook Teatrul „Alexandru Davila” Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *