Web Analytics

Nouă zile de circulație la liber pe podul de la Brăila. După 17 iulie încep restricțiile

de | 8.07.2023 18:48 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

CNAIR vine cu vești noi în ceea ce privește circulația pe podul de la Brăila. Compania anunță că, în perioada 17 iulie-30 noiembrie, se va închide traficul pe timpul nopții, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 21:00 – 6:00, potrivit Realitatea. 

Comunicatul de presă emis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 17 iulie – 30 noiembrie va fi necesară închiderea traficului pe timpul nopții, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 21:00 – 6:00, pentru a finaliza lucrările auxiliare la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila. Această măsură nu se aplică în zilele de sărbători legale.

Citeşte şi: Patronul de la „azilele groazei” cheltuia banii câștigați pe seama bătrânilor pe droguri, prostituate și lăutari

Până la data de 17 iulie, circulația pe podul peste Dunăre de la Brăila va fi permisă inclusiv pe timpul nopții. În timpul weekend-ului, de sâmbătă ora 6:00 până luni ora 21:00, circulația rutieră va fi deschisă fără întrerupere.

În perioada închiderii circulației pe timpul nopții, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecțiile cu DJ 221B Vădeni (km 1+180) și cu DN 22B (km 4+530) și deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan – Brăila.

Întreruperea circulației pe timpul nopții este necesară deoarece se va lucra pentru demontarea macaralelor folosite la construirea celor patru piloni de susținere a podului.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *