Web Analytics
scris sâmbătă, 16.03.2024

Nou cabinet medical în cadrul parohiei Sfânta Vineri din Pitești

A fost deschis un nou cabinet medical în municipiul Pitești. Acesta funcționează în cadrul parohiei Sfânta Vineri, fiind rezultatul parteneriatului încheiat între Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și clinica privată Yvoris Medical.

Nou cabinet medical în cadrul parohiei Sfânta Vineri din Pitești


Noul spațiu medical este gata să primească pacienți care suferă de boli ortopedice sau neurologice. Mai mult, în cadrul acestui cabinet medical există specialiști în terapie ocupațională care se vor ocupa de copii cu diferite dizabilități, precum și de vârstnicii care au nevoie de motivare pentru a rămâne activi în viața socială.

Citește și Copiii din Corul Meloritm au vizitat și au cântat la Mănăstirea Argeșului


Inaugurarea noului cabinet s-a făcut în prezența ÎPS Calinic Argeșeanul, care a săvârșit slujba de sfințire a spațiului medical. La acest eveniment a participat și echipa medicală care își va desfășura activitatea în această locație. Ierarhul argeșean a vorbit despre rolul important al medicilor care au primit de la Dumnezeu darul de a trata pe cei aflați în suferință.


Scopul principal al acestui proiect social-filantropic este și acela de a se oferi îngrijire medicală de calitate celor care nu au posibilități financiare pentru a se trata în clinicile și spitalele din țară.


Prin această colaborare între Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Yvoris Medical, vor fi asigurate condițiile necesare pentru recuperarea rapidă a celor aflați în suferință. Beneficiarii vor avea acces la servicii medicale de înaltă calitate, accentul fiind pus în mod deosebit pe prevenție, și acolo unde este necesar pe tratament.

Foto: Cristian Gheorghe

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *