Web Analytics

Noi restricții discutate în Guvern. Persoanele vaccinate vor merge la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii

de | 23.07.2021 12:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că în Coaliție și în Guvern au avut loc discuții despre stimularea campanie de vaccinare, în condițiile în care autoritățile se tem de valul patru al pandemiei. Printre posibilele măsuri, Barna a anunțat că românii vor putea merge la mall în weekend doar dacă vor fi vaccinați. De asemenea, vicepremierul a precizat că sunt luate în calcul tombole cu utilaje agricole pentru cei care se vaccinează, pentru a încuraja campania de vaccinare în mediul rural.

CITESTE SI Consiliera premierului Cîțu de la care a pornit scandalul documentului cu antetul guvernului, și-a dat demisia

Sunt doua tipuri de demersuri, cele de încurajare și stimulare, dar și acele măsuri pentru cadre medicale, pentru accesul la anumite servicii neesențiale, existența vaccinarii să fie o condiționalitate.

De exemplu, mersul la mall, să fie condiționat de existența vaccinării. Persoanele vaccinate să meargă la mall în weekend, restul, în cursul săptămânii

E un mesaj foarte clar: dacă vrem să nu ne mai întoarcem la perioada de restricții care ne-a chinuit atât de mult, e necesar să ne vaccinăm. Vom avea cu toții probleme dacă nu vom crește procentul de vaccinare, a transmis Dan Barna.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii