Web Analytics
scris sâmbătă, 16.03.2024

Noi produse retrase de Lidl. Acestea pot fi înapoiate chiar și fără bon fiscal

Cel mai recent produs rechemat în mod voluntar în magazine este reprezentat de „Culinea Nuggets cu pui 500 g” care este suspect pentru prezența de Salmonella.

Noi produse retrase de Lidl. Acestea pot fi înapoiate chiar și fără bon fiscal

Rechemarea celui de al doilea produs înapoi în magazine a avut loc în urmă cu o săptămână. Aceste este reprezentat de „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL”. Sucul cu rodie și aronia s-a dovedit a fi contaminat cu patulină, substanță care este periculoasă pentru organism.

Citește și Noile standarde de poluare Euro 7 au fost aprobate de Parlamentul European

Patulina este o micotoxină care este produsă de mucegaiuri. Această substanță poate provoca greață, vărsături și indigestie, dăunând sănătății. Clienții sunt îndemnați să nu consume sub nicio formă produsul.

„Lidl România a reacționat imediat și a retras produsul afectat de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului, va fi, desigur, returnată, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Numai produsul „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” sortimentul cu fructe roșii cu data de expirare 12.03.2024 este afectat de retragerea producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG. Alte produse ale producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG vândute de Lidl ROMÂNIA nu sunt afectate de rechemare”, se transmite într-un comunicat oficial.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *