Web Analytics
scris marți, 07.12.2021

Noi măsuri de relaxare pentru sărbători. Programul restaurantelor prelungit și circulația permisă pe timpul nopții

CNSU organizează marți, 7 decembrie, o sedință în cadrul căreia se vor discuta noi măsuri de relaxare pentru sărbătorile de iarnă.

Noi măsuri de relaxare pentru sărbători. Programul restaurantelor prelungit și circulația permisă pe timpul nopții

Astfel, se pare că există posibilitatea ca în perioada de Crăciun și Revelion să fie ridicate restricțiile de circulație pe timpul nopții.

Se discuta, de asemenea, și despre creștere gardului de ocupare al hotelurilor și pensiunilor până la 70%, și asta deoarece în această perioadă românii preferă să ăși petreacă concediile în astfel de locuri.

Citește și: Testarea în şcoli îi irită pe toţi: elevi, profesori şi sindicalişti / Adrian Voica, liderul SIPA Muntenia: „Nimeni nu are dreptul să practice o meserie în afară de cea în care este acreditat”

Magazinele ar putea avea un program prelungit. Nu este nimic clar, dar se ia în calcul ora 23:00.

O ședința a CNSU a avut loc și aseară, iar în urmă ei s-a decis că români care se întorc în țară odată vor trebui să prezinte, începând din 10 decembrie, un test Real Time PCR făcut cu 24 sau, cel mult, 72 de ore înainte. Dacă nu au acest test, trebuie să între în carantină. 

La fel se va întâmpla și în cazul persoanelor care nu prezintă dovada vaccinării sau dovada confirmării pozitive pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2  în ultimele 180 de zile anterioare intrării în țară și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data intrării în țară.

Distribuie!

0 Comentarii