Web Analytics

Noi doze de vaccin antigripal vor ajunge în Argeș

de | 5.11.2019 12:56 | Actualitate

A treia tranșă de 15.300 doze vaccin antigripal a fost repartizată de către Ministerul Sănătății pentru județul Argeș. Dozele urmează a fi primite la D.S.P. – Argeș în cursul acestei săptămâni și vor fi distribuite către medicii de familie din teritoriu pentru vaccinarea persoanelor din grupele de risc, informează Direcția de Sănătate Publică Argeș printr-un comunicat de presă.

Județul Argeș are nevoie de 64.753 de doze vaccin antigripal. Până în prezent au fost distribuite 32.150 de doze: tranșa I – 1.530 doze; tranșa II – 15.320 doze; tranșa III – 15.300 doze.

„Dozele repartizate de Ministerul Sănătății în cadrul campaniei de vaccinare antigripală sunt destinate vaccinării gratuite a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire: persoane cu vârsta peste 65 de ani, persoane aflate în evidența cu boli cronice (în special boli respiratorii, cardiovasculare și boli metabolice) copii şi bătrâni instituţionalizaţi, personal medical și gravide”, se mai arată în comunicatul transmis de DSP Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: banatulazi

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii