Web Analytics

Noi detalii în cazul pakistanezului tâlhărit într-un apartament din Pitești

de | 8.06.2023 13:14 | Actualitate, Home

Trei bucureșteni i-au furat 10. 000 euro unui pakistanez, într-un apartament din Pitești, și au împărțit banii între ei. Polițiștii din Pitești i-au prins rând pe rând, iar acum au extins cercetările și pentru mărturie mincinoasă, după ce un martor a mințit la audiere.

Anchetatorii au stabilit că, „în seara zilei de 22 ianuarie a.c., un bărbat de 27 de ani, împreună cu o tânără de 21 de ani și o minoră de 17 ani, toți din municipiul București, în baza unei înțelegeri prealabile, ar fi deposedat prin acte de violență un bărbat de 33 de ani, cetățean pakistanez, de o borsetă ce conținea suma de 10.000 de euro, banii sustrași fiind ulterior împărțiți între cei trei autori”, a transmis IPJ Argeș. Subiect relatat și aici: Arestat la Pitești pentru tâlhărie! I-a smuls unui pakistanez o borsetă cu 10.000 euro!

Miercuri, 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în dosarul penal aflat sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se efectuează
cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, au extins cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă și au reținut, pentru 24 ore, o tânără de 22 de ani.
Anchetatatorii au aflat că tânăra, originară din București, „ar fi declarat, cu ocazia audierii în calitate de martor în dosarul penal, aspecte neadevărate cu privire la fapta reținută în sarcina bărbatului de 27 de ani”.

Citește și Tânăr agresiv la volan, în Pitești. A rămas fără permis!

Ce s-a întâmplat cu tâlharii


În ziua de 16 martie a.c., tânăra de 21 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și plasată sub control judiciar. În ziua de 5 mai a.c., în urma administrării probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
De asemenea, în ziua de 03 mai a.c., a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, și față de minora de 17 ani.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *