Web Analytics
scris vineri, 11.09.2020

Noi decizii adoptate de CJSU Argeș: „Toate unitățile de învățământ vor începe cursurile pe scenariile I și II”

Noi măsuri au fost adoptate, astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș. 

Noi decizii adoptate de CJSU Argeș: „Toate unitățile de învățământ vor începe cursurile pe scenariile I și II”

„Întrucât focarul de CoVID-19 de la Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria”, din com. Vedea a fost închis, s-a aprobat, la propunerea consiliilor de administrație ale unităților școlare, deschiderea anului școlar 2020-2021 potrivit scenariului I – prezență fizică în clasă, pentru toate școlile din comuna Vedea.

S-au aprobat scenariile de funcționare a celor 21 de unități particulare de învățământ preunuiversitar din județul Argeș, astfel: 14 dintre acestea iși vor desfășura cursurile potrivit scenariului I – prezență fizică în clase, iar 7 potrivit scenariului II – hibrid.

Se vor analiza săptămânal sau ori de câte ori situația o va impune, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș, scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, potrivit criteriului epidemiologic.

În concluzie, în Județul Argeș toate unitățile de învățământ vor începe cursurile pe scenariile I și II.

De asemenea, nu se vor organiza festivitățile tradiționale de deschidere a anului școlar, urmând ca fiecare clasă să realizeze propria activitate de deschidere a cursurilor, în prezența elevilor și a cadrelor didactice”, se arată în comunicatul trimis de Instituția Prefectului Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii