Web Analytics

Noi amănunte în cazul perchezițiilor din Argeș

de | 28.06.2018 13:55 | Actualitate

control judiciar

UPDATE

Noi informații în legătură cu perchezițiile desfășurate ieri de agenții din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. Încă doi bărbați, în vârstă de 28 și, respectiv, 31 de ani, ambii din Ștefănești sunt cercetați sub control judiciar în dosarul penal care vizează infracțiuni de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.

Bărbatul reținut ieri de către IPJ Vâlcea (30 de ani, Ștefănești), în urma acelorași percheziții, a primit control judiciar.

În urma administrării probatoriului, doi bărbați, tot din Ștefănești, au fost prezentați în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Astfel, unul dintre ei, în vârstă de 27 de ani, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Celălalt bărbat reținut, în vârstă de 45 de ani, a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Cercetările continuă.

Reamintim că miercuri, 27 iunie, 10 percheziții au fost efectuate pe raza județului Argeș, cele mai multe în Ștefănești, o percheziție domiciliară în Dâmbovița și una în Olt. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.

Din cercetări a reieșit că în perioada ianuarie – iunie a.c., suspecții ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale situate pe raza județului Argeș, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii