Web Analytics

Niculae Bădălău a contestat decizia de arestare preventivă la Înalta Curte

de | 6.12.2022 16:39 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, arestat preventiv de Curtea de Apel Bucureşti pentru dare de mită şi trafic de influenţă, a contestat această decizie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar cererea sa va fi judecată în data de 8 decembrie.

Citește și: Alertă la Ambasada Ucrainei din Bucureşti după sosirea prin poștă a două plicuri suspecte

Niculae Bădălău a fost arestat pentru 30 de zile de Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia instanţei nu este definitivă. Cealaltă persoană cercetată în acest dosar, Elena Matache, a fost plasată în arest la domiliciu.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând din 27 noiembrie, a lui Niculae Bădălău, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul aceleiaşi instituţii, pentru dare de mită, în formă continuată, şi trafic de influenţă, şi a unei persoane fizice, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită, a anunţat, în 27 noiembrie, DNA.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *