Web Analytics
scris vineri, 07.06.2024

Nicu Covaci, internat din nou la terapie intensivă

Nicu Covaci a fost internat din nou la spital. Artistul se află la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Timișoara. Potrivit medicilor, Nicu Covaci a terminat şedinţele de radioterapie în urma operaţiei pe creier suferită în luna martie, când i-a fost depistată o tumoră pe creier, iar acum se află, din nou internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara unde doctorii îl ţin sub observaţie şi îi fac o serie de analize. Vineri dimineaţă, starea lui Nicu Covaci era una stabilă, relatează news.ro.

Nicu Covaci, internat din nou la terapie intensivă

Trupa Phoenix a transmis un mesaj de încurajare și clarificare după solistul, Nicu Covaci, a fost internat din nou la secția ATI a spitalului Timișoara. „Bună dimineața! Vă rugăm, acum o vreme, să considerați informațiile oficiale, postate cu mare grijă pe această pagină! Adresăm și acum aceeași rugăminte! Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merită să traverseze stări și emoții generate de câțiva în nevoie de atenție”, a transmis trupa Phoenix pe Facebook, după ce în presă au apărut articole care anunțau că Nicu Covaci s-a stins din viață.

Citește și: Exclusiv. Calinic are umor chiar şi pe patul de spital: „Am scăpat ieftin. O să fac mătănii din cărucior”

Potrivit opiniatimisoarei.ro. artistul a fost internat la ATI a Spitalului Județean Timișoara, joi seara, după ce s-a simțit rău. La 76 de ani, Nicu Covaci a trecut prin momente grele pe 22 martie, când a ajuns la Spitalul Județean Timișoara, unde a fost operat. De atunci, starea sa de sănătate a evoluat bine.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită