Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Nicu Alifantis vine la festivalul de folk din Pitești

Nicu Alifantis vine la festivalul de folk din Pitești

Îndrăgitul cântăreț Nicu Alifantis vine la Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2024, care va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, la Filarmonica Pitești, de la ora 18.

Ediția acestui an a festivalului, organizată de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural, aduce din nou pe scena Filarmonicii artiști consacrați ai genului: Nicu Alifantis & Mirică GEMINI, Răzvan Mirică, poli-instrumentist, face parte din trupa ZAN al cărei lider este Nicu Alifantis, și Trupa CALEnDAR (Marius Mandai și Lucian Ștefan).

Nicu Alifantis este unul dintre cei mai prolifici compozitori de muzică de teatru din țară. A compus în cei 50 ani de activitate muzica a peste 118 de piese de teatru, a colaborat cu 54 de teatre şi 61 de regizori, a scris muzica pentru 17 filme, a lansat 36 de albume discografice, din care 19 individuale, 6 de autor și 11 de colecție, a susținut peste 5.500 de spectacole și recitaluri. Pentru activitatea sa artistică a fost distins cu 19 premii de excelență naționale și internaționale, fiind decorat cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler.

Citește și Colecția de acasă a lui Ionuț Fintoiu a ajuns la muzeu

Cum se desfășoară concursul

Participanții la concurs vor trimite fișa de înscriere și înregistrarea a două piese de muzică folk, cu durata de maximum 4 minute per melodie, pentru preselecție, la adresa: CENTRUL CULTURAL PITEŞTI, CASA CĂRŢII, str. Craiovei nr. 2, Bl. G1, municipiul Piteşti, judeţul Argeș, cod 110013, telefon 0248/219976, sau la e-mail-ul cultcentre@yahoo.com, până pe data de 18 octombrie 2024.

Preselecția se va desfășura online, pe baza materialului audio trimis de concurenți. După evaluare, concurenții vor fi anunțați telefonic și pe e-mail dacă au fost admiși la preselecție. Festivalul-concurs și Gala Laureaţilor se vor desfășura în sala de concerte a Filarmonicii Pitești, cu sediul în str. Calea București, nr. 2, Pitești, județul Argeș, în data de 26 octombrie 2024, de la ora 18:00.

Concurenții vor participa individual sau în grupuri, pe categorii de vârstă: până la vârsta de 18 ani și peste vârsta de 18 ani.

Regulamentul de organizare a festivalului și fișa de înscriere se pot descărca de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Unde se găsesc biletele

Săptămâna viitoare se vor pune în vânzare biletele pentru cea de-a VIII-a ediție a festivalului. Acestea se vor găsi, începând de luni, 23 septembrie, la Centrul Cultural Pitești (imobilul Casa Cărții) și online la https://www.bilete.ro. Relații suplimentare la nr. de telefon al Centrului Cultural Pitești: 0248/219976.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...