Nicolae Velcea: „Nu-mi doresc să ajung deputat”

de | 3.11.2016 17:13 | Politica si Administratie

# Vulpea când nu ajunge la struguri…

# Domnule Velcea, pe listele PSD pentru Camera Deputaţilor, pe ultima sută de metri, s-a făcut rocada între dvs şi Cătălin Rădulescu, de pe locul cinci aţi fost „aruncat” pe şase. Care a fost motivul schimbării acestei liste?
– Eu sunt un salariat al uzinei Dacia, un industriaş. Iar industriaşii sunt disciplinaţi ca militarii. A fost o decizie politică şi eu nu comentez. Dânşii ştiu şi dânşii apreciază ce e cel mai bine, iar eu m-am supus modificării respective.
# A fost o lucrătură împotriva dvs, un complot?
– E decizia partidului şi eu mă supun. De ce să fie o lucrătură? Dacă era vreuna, nu mă mai puneau pe listă. Eu sunt foarte mulţumit şi de poziţia respectivă. Aşa a fost decizia, aşa s-a stabilit, noi PSD suntem o echipă disciplinată şi nu comentăm, cel puţin nu eu.

„Nu sunt eu firmă de studiu ca să spun dacă locul meu pe lista PSD e eligibil”

# S-a vehiculat faptul că, după ce aţi aflat despre această schimbare de pe lista pentru Camera Deputaţilor, aţi amenințat cu demisia din partid.
– Niciodată! Cum să-mi dau demisia din partid? Eu sunt consilier judeţean în funcţie, sunt salariat la automobile Dacia. Ce vorbă e asta?
# Legat de faptul că lucraţi la Automobile Dacia, la o conferinţă de presă, Cristian Gentea şi Ion Georgescu au spus că aveți 20.000 de oameni care vă susțin, ca reprezentant al uzinei Dacia.
– Sunt salariat Dacia şi provin din rândul Dacia şi nu comentez pe aceste declaraţii. E vorba de o susţinere colegială din partea celor de la Dacia. Sunt reprezentant cu o vechime de 31 de ani în uzină, în forma asta cred că a zis dl. Gentea, având în vedere că am o vechime şi o experienţă.
# Vă doriţi să ajungeţi deputat în Parlamentul României?
– Nu-mi doresc. A fost tot o decizie care s-a discutat la noi în partid şi s-a stabilit acolo.
# Locul acesta şase pe lista de la Camera Deputaţilor, din partea PSD, îl vedeţi eligibil?
– Nu pot să fac o afirmaţie înainte de alegeri. Nu ştiu vom vedea, timpul alege tot. Nu pot eu să dau un pronostic, nu sunt abilitat, nu am eu competenţele necesare, nu sunt eu firmă de studiu.
# V-aţi dorit funcţia de vicepreşedinte la CJ Argeş şi nu aţi obţinut-o, iar acum aţi ajuns pe un loc neeligibil la Parlamentare. Sunt două eşecuri într-un an de zile…
– Tot o decizie politică a fost şi aceea. A fost decizia cu ALDE la care eu am spus, având în vedere că sunt salariat al Automobile Dacia, că nu e niciun fel de problemă, asta este decizia. Nu am comentat nimic, la fel ca acum.
Alex Vlaicu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii