Nicolae Pavelescu, liderul SAD: „I-am solicitat preşedintelui Iohannis să-şi exprime public poziţia în problema autostrăzii Piteşti-Sibiu”

de | 9.09.2015 20:49 | Politica si Administratie

Prezent la Mioveni cu ocazia Zilei Constructorilor de Automobile Dacia, Renault Day în variantă corporatistă, președintele Klaus Iohannis a avut o scurtă conversație și cu liderul Sindicatului Automobile Dacia (SAD), Nicolae Pavelescu.
Întrebat de reporterul Jurnalului de Argeș ce anume i-a spus președintele, Pavelescu a declarat următoarele: „El nu prea mi-a spus nimic, eu i-am spus lui ce aveam de spus. În primul rând i-am solicitat să iasă public și să-și prezinte punctul de vedere în problema autostrăzii Pitești-Sibiu. Apoi i-am spus în același context că ar trebui să se vorbească mai puțin despre infrastructură și să se facă mai mult în domeniul infrastructurii. Am ridicat și problema căilor de legătură între București și centrul de la Titu atât în ceea ce privește șoseaua pe patru benzi cât și o cale ferată rapidă. Domnia sa m-a întrebat dacă angajații de la Dacia sunt mulțumiți și i-am răspuns că niciodată un muncitor, un angajat n-o să fie mulțumit nici de condițiile de muncă, nici de nivelul salariului, întotdeauna va dori să obțină mai mult”.
Florin Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii