Web Analytics

Nicolae Movileanu, patronul Delta Invest, a investit 12 milioane de euro pe Litoral

de | 13.07.2016 13:44 | Politica si Administratie

Hotelurile Cocor şi Pajura din Venus, alături de 28 de vile, preluate în 2014 de la THR Marea Neagră de către familia lui Nicolae Movileanu, patronul Delta Invest Mioveni, fac parte acum dintr-un complex modern de patru stele, Mera Resort, în urma unei investiţii de circa 12 milioane de euro. Alte cinci hoteluri din Cap Aurora şi Olimp ar putea să ajungă la antreprenorii care au contribuit deja la creşterea atractivităţii staţiunii Venus prin investiţia realizată.
„Vindem hotelurile Panoramic, Amfiteatru şi Belvedere din Olimp, dar şi Onix şi Safir din staţiunea Cap Aurora. Avem nevoie de bani. Cumpărătorul este  proprietarul Mera Resort (familia Movileanu). Aşteptăm şi acordul băncii Piraeus, suntem la un pas de finalizarea tranzacţiei. Mai multe detalii nu pot să ofer, avem o clauză de confidenţialitate”, a spus pentru ZF omul de afaceri Josef Goschy, care are 1.200 de camere în hoteluri pe litoralul românesc, cele mai multe având nevoie de renovare. Goschy, proprietarul lanţului hotelier Unita Turism, spune că va păstra cele trei hoteluri pe care le are în staţiunea Mamaia – Comandor, Amiral şi Orfeu, cu 350 de camere.
„Sunt mulţumit de rezultatele lor. Am avut ceva mai multe rezervări în iunie acum faţă de luna de anul trecut”, declara recent acesta. Firma care gestionează spațiile turistice de la Marea Neagră se numește Atlas Apliance Solutions, este înregistrată în Mioveni, Argeș și este deținută de Mariana Movileanu.
F. Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii