Web Analytics

Nicolae Georgescu: „Reducem impozitarea muncii și creștem veniturile pentru populație!”

de | 18.11.2020 09:01 | Actualitate, Politica si Administratie

 De profesie cadru didactic, deputatul Nicolae Georgescu știe cât de importantă este corelarea nevoilor pieței muncii cu programele școlare. Tocmai de aceea, susține deputatul Nicolae Georgescu, este important ca mediul economic și piața muncii să fie stabile și să ofere un cadru adecvat pentru angajați și angajatori.

„Siguranță! Aceasta este promisiunea PSD, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pentru români, cele mai importante lucruri pe care le vom aplica în domeniul Economiei și Fiscalității sunt siguranța locului de muncă, reducerea impozitării muncii și creșterea veniturilor pentru populație.
 
PSD susține siguranța locurilor de muncă, pentru că nouă ne pasă de fiecare român, ne pasă de fiecare angajat și ne pasă de fiecare angajator!
Toate programele de sprijin pentru companii vor fi condiționate de menținerea sau crearea de locuri de muncă.
Pentru PSD, reducerea impozitării muncii aduce: impozit zero la salariul minim, scăderea impozitului la salariații cu copii și scăderea impozitului la salariile <6000 de lei. În plus, la bonurile de masă, impozitul trebuie să fie zero, acestea fiind incluse în categoria veniturilor neimpozabile.
PSD oferă sprijin, în special, salariaților cu copii! Așadar, avem în vedere: dublarea alocațiilor pentru copii, majorarea indemnizației de creștere a copilului, acordarea de vouchere pentru creșă, acordarea stimulentelor financiare pentru elevi, acordarea creditelor cu dobândă subvenționată de stat și acordarea bonificației la pensie pentru mame.
În atenție se află și angajatorii, cei care vor primi sprijin pentru menținerea și crearea locurilor de muncă, prin: programe, credite și granturi.
Pentru că PSD se mândrește cu România și produsele tradiționale, vom susține programul Investiții “Fabricat în România”, iar acest lucru va aduce noi locuri de muncă.”, conchide deputatul Nicolae Georgescu.

 

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PSD – Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020!

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii