Nicolae Georgescu: „PSD vine în sprijinul profesorilor și elimină aberațiile lui Florin Cîțu!”

de | 11.05.2022 08:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Nicolae Georgescu declară că PSD vine în sprijinul profesorilor și elimină aberațiile lui Florin Cîțu.

”Așadar, Adrian Câciu, ministrul Finanțelor Publice, lucrează la o ordonanță de urgență, astfel încât profesorii să nu fie obligați să își cumpere case de marcat. Situația aberantă a apărut din cauza apetitului guvernării Cîțu, atunci când s-a emis o serie de precizări referitoare la impozitarea veniturilor obținute din meditații, iar cei de la ANAF s-au năpustit, din nou, peste domeniul unde se alocă bani puțini de la buget, unde există mari carențe în ceea ce privește salarizarea, unde dascălii cu o pregătire îndelungată sunt plătiți sub nivelul salariului mediu, unde se muncește pentru performanță peste program!

Citește și:Cristina Stocheci: „PSD a inclus în Programul «Sprijin pentru România» trei proiecte pentru tineri”

Consider că ANAF ar trebui să se concentreze pe adevărații evazionişti fiscali, nicidecum pe profesori! Doar deschiderea unei forme de organizare, fie PFA, fie SRL i-ar costa pe profesori între 500 şi 2000 de lei. Este important însă că PSD va elimina discriminarea, iar profesorii vor depune declarația de venit, la fel cum fac toți ceilalți români ce obțin venituri în afara salariului. Guvernăm pentru români!Eliminăm aberațiile apărute în guvernările anterioare!”, a declarat deputatul PSD de Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed