Web Analytics
scris duminică, 27.08.2023

Nicolae Dică, noul antrenor al FC Botoșani. Era primul și pe lista lui FC Argeș după demiterea lui Pelici

Nicolae Dică (43 de ani), liber de contract după ce a rezistat doar o lună pe banca celor de la U Craiova 1948, s-a înțeles cu FC Botoșani. „În principiu, ne-am înțeles cu Nicolae Dică. Mai trebuie să fixăm mici detalii, cred că până la finalul zilei de duminică se va rezolva. Iar de luni Nicolae să înceapă treaba la FC Botoșani. Sperăm ca va fi bine și ne vom reveni”, a declarat Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, pentru GSP.ro. Botoșănenii s-au despărțit de curând de Marius Croitoru și au fost în căutarea unui tehnician cu licență PRO.

Nicolae Dică, noul antrenor al FC Botoșani. Era primul și pe lista lui FC Argeș după demiterea lui Pelici

Citește și: Alexandru Pelici nu mai e antrenorul principal al FC Argeș

Nicolae Dică va fi la a treia experiență în 2023, după CS Mioveni și FCU Craiova. Înainte de a ajunge la un acord cu moldovenii, a fost dorit și de FC Argeș, recent retrogradată în eșalonul secund. Acesta a fost căutat după ce piteștenii au renunțat la serviciile lui Alexandru Pelici, sâmbătă, după 0-2 în fața Chindiei Târgoviște.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...