Web Analytics

Nicolae Dică, în pragul disperării din cauza jucătorilor: „Ce pot să le fac? Sunt greșeli mari care nu ar trebui să se întâmple la Steaua”

de | 20.09.2022 09:47 | Actualitate, Home, Sport

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, a cedat din cauza jucătorilor. Dică i-a criticat public pe jucătorii din zona defensivă și le reproșează greșelile pe baza cărora FCSB a primit goluri în acest sezon.

„Jucăm cu Chindia și din 3 degajări luăm 2 goluri, acum ne dăm autogol. Ajunge adversarul de 2 ori la noi în careu și facem penalti în minutul 95. Ce pot să le fac? Sunt greșeli mari care nu ar trebui să se întâmple la Steaua. Am tot încercat, le-am arătat jucătorilor video, dar trebuie să vedem ce avem de făcut în continuare”, a declarat Nicolae Dică la Prima Sport.

Citește și: Primarul Gentea dă un pronostic pentru meciul Argeșului cu CFR Cluj: ”Bătaie și joc urât făcut de noi!”

Totodată, amintim că FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a 11-a din Superliga. Oltenii au deschis scorul prin Mitrea, din penalti, dar egalarea a venit tot din lovitură de la 11 metri, prin Andrea Compagno. Autogolul lui Oaidă a făcut astfel diferența. După acest rezultat, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 17 puncte și un meci mai puțin disputat. FCSB este pe locul 14, cu 8 puncte, și două restanțe cu FC Botoșani și CFR Cluj.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Argeș, iar Universitatea Craiova pe cea a lui FC Voluntari.

Foto: hepta.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alo,sefule,pe tine te f..e grija de un fcsbist,dar de suporterii lui FC ARGENTEA,de ce nu zici nimic ca suntem satul de IPA,PUSSY,SCHUMI etc,plus gloabele aduse în vara.De ce nu zici,baaa,nimic sau ai primit ordin să nu te atingi de Păsărică?cu atitudinea asta,la anu vorbiti de derbiul FC AR-GENTEA-DINAMO,în ljga2.Sa va fie rusine,jurnaliștilor.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *