Web Analytics
scris duminică, 16.04.2023

Nicolae Dică, după un nou eşec cu CS Mioveni: „Am curaj, îmi place să mă lupt”

Aşa cum v-am informat, sâmbătă, 15 aprilie, FC Hermannstadt a învins, cu 2-0, echipa CS Mioveni, în etapa a patra din play-out-ul Superligii. Echipa argeşeană, aflată pe ultimul loc în clasament, este la a patra înfrângere consecutivă în play-out şi are doar 11 puncte.

Nicolae Dică, după un nou eşec cu CS Mioveni: „Am curaj, îmi place să mă lupt”

Citeşte şi: Încă un pas spre liga secundă: CS Mioveni – Hermannstadt 0-2

Şi pentru că atunci când nu ai rezultate toate se sparg în capul antrenorului, unii suporteri, dar şi chibiţii se întreabă deja dacă „principalul” Nicolae Dică va mai rămâne la echipă.

E greu când eşti pe ultimul loc şi ai presiunea rezultatului. De asta am făcut acele schimbări în minutul 38. Eu am încercat; o să vedem ce facem.

Nu vreau să vorbesc acum despre lucrul acesta. Am spus când am venit la echipă că încerc. Când mă voi decide o să-i anunţ pe cei din conducere. Ei m-au încurajat. Nu a vrut nimeni să vină în iarnă când am venit eu. Nu regret. Am curaj, am avut de învăţat, îmi place să mă lupt. Am făcut tot ceea ce a depins de mine. Din păcate, n-am reuşit să facem mai mult„, a spus Dică, la finalul meciului cu sibienii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită