Web Analytics

Nicolae Dică: „Dacă patronul nu are încredere în ce fac, ne despărțim prietenește”

de | 8.10.2022 19:53 | Actualitate, Home, Sport

FCSB a pierdut cu 0-5 meciul disputat în deplasare cu Silkeborg, în grupele Conference League. După acest eșec au apărut tot felul de zvonuri conform cărora antrenorul ar putea să se despartă de gruparea roș-albastră. Nicolae Dică a afirmat, conform DigiSport, că preferă ca în momentul în care conducerea clubului nu mai are încredere în el să i se spună direct pentru a renunţa la post.

Citește și: Victor Pițurcă, în tatonări cu FC Argeș. Posibil antrenor al echipei din Trivale?


„La mine este uşor, i-am spus şi patronului, dacă nu are încredere în ceea ce fac, vorbim şi ne despărţim prieteneşte. Nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Eu fac acest lucru din pasiune şi din plăcere. Atunci când am venit aici, am venit din pasiune şi din ambiţie, pentru că am văzut că de atâţia ani această echipă nu s-a mai calificat în grupele unei cupe europene şi ne eliminau echipe din Armenia sau Kazahstan şi am spus: chiar atât de jos putem să fim?
Şi asta a fost ambiţia mea, să reuşim să intrăm în grupe, şi am reuşit, pentru că sunt ambiţios. În momentul în care cineva nu mai are încredere munca pe care eu o depun la echipă, nu este niciun fel de problemă, ne despărţim prieteneşte. Aş prefera, cu oricine, să-mi spună în faţă, nu doar aici. Eu muncesc zi şi noapte, eu sunt mulţumit de munca mea. Eu dorm de foarte multe ori aici, în baza de la Berceni”, a declarat Nicolae Dică.
În Liga 1, FCSB ocupă locul 13 în clasament, cu doar 11 puncte acumulate în 10 meciuri.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *