Web Analytics
scris luni, 01.07.2024

Nicolae Ciucă: „În unanimitate, susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen!”

Nicolae Ciucă a făcut declarații, luni, după ședința Biroului Politic al partidului. Acesta a declarat că PNL susține, în unanimitate, desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen, în luna noiembrie.

Nicolae Ciucă: „În unanimitate, susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen!”

„În unanimitate, susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen! Tema este una tehnică și nu are relevanța problemelor de care PNL și PSD trebuie să se preocupe în momentul de față”, a declarat Nicolae Ciucă, luni. Întrebat dacă PNL rămâne la guvernare în astfel de condiții, Ciucă a răspuns: „PNL a dat dovadă de responsabilitate și ne vom împlini această îndatorire de a asigura guvernarea României ținând cont de amenințările care sunt în jurul nostru.

„Discuțiile solicitate de premier au fost îndreptate către celelalte partide politice. Nu se pune problema să fi fost invitați noi sau PSD, fiind implicați în discuții. După ce se finalizează discuțiile, cred că este normal să vorbim în Coaliție”, a spus Nicolae Ciucă.

Citește și: Elena Lasconi va participa la discuţia cu Marcel Ciolacu privind data alegerilor prezidenţiale

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă, între turul I şi II al alegerilor prezidenţiale, în funcţie de rezultat, este posibil să se „resusciteze” tandemul preşedinte – premier între PNL şi PSD. „Nu cred”, a răspuns liderul liberal.

Liderii PNL au discutat, luni, în ședința conducerii partidului, despre rezultatele la alegerile din 9 iunie și despre următoarele scrutine electorale. Potrivit surselor Antena 3 CNN, doi lideri ai partidului, Florin Cîțu și Adrian Cozma, au cerut ruperea înțelegerii cu PSD și ieșirea de la guvernare. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a încurajat pe lideri să fie mobilizați pentru prezidențiale și locale și a reiterat poziția partidului de a avea alegeri prezidențiale la termen. „După ce am închis această bătălie trebuie să știm că războiul continuă iar el se va finaliza în decembrie, când vor avea loc alegerile generale și al doilea tur de alegeri prezidențiale”, a spus Ciucă în ședință, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită