Web Analytics

Nicolae Badea nu mai vine să investească la FC Argeş

de | 14.03.2019 13:00 | Sport

Fostul acționar de la Dinamo ne-a confirmat că nu mai poate fi vorba de o implicare a sa la FC Argeș, deși în luna noiembrie a anului trecut omul de afaceri Nicolae Badea s-a aflat în negocieri avansate cu conducerea lui FC Argeș. Așa cum se știe, FC Argeș, în actuala formă de organizare, și anume aceea de club sportiv de drept public, nu poate să promoveze pe prima scenă fotbalistică a țării. Soluția ar fi ca acest club să devină unul de drept privat, cedarea pachetului majoritar de acțiuni către o persoană potentă financiar fiind cea mai agreată variantă. În acest sens, în ultima perioadă de timp autoritățile locale au avut mai multe discuții cu oameni de afaceri din județ, dar și cu persoane din afara Argeșului. O astfel de persoană este omul de afaceri Nicolae Badea, fostul acționar de la Dinamo București. Domnia sa a confirmat anul trecut pentru Jurnalul de Argeș interesul avut pentru FC Argeș, dar și faptul că a discutat mai multe variante de colaborare cu factorii decidenți de la gruparea alb-violetă.

Noiembrie 2018: „A fost o discuție de colaborare cu FC Argeș, inclusiv o alternativă de implicare partenerială”

Nicolae Badea, în noiembrie 2018: ”Am avut, într-adevăr, o întâlnire la Pitești pe acest subiect. Vom merge mai departe și vom vedea ce se întâmplă. S-a discutat și despre o eventuală colaborare între FC Argeș și Școala de Fotbal Sporting Pitești. Sunt mulți jucători pe care Sporting îi pregătește și cred că principala destinație a carierei lor sportive ar trebui să fie FC Argeș. A fost o discuție de colaborare cu FC Argeș, inclusiv o alternativă de implicare partenerială”.

Martie 2019: „Nu mai există discuții cu FC Argeș în privința implicării mele la acest club”

Nicolae Badea, în martie 2019: ”Aproape că am încheiat orice discuție privind o colaborare sau o implicare la FC Argeș. Nu e cazul să dau mai multe amănunte. Sunt mai multe lucruri asupra cărora nu am căzut de acord, dar nu are rost să le discutăm. Nu mai există discuții cu FC Argeș în privința implicării mele la acest club”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii