Nico, solista concertului de Crăciun de la Filarmonica Pitești

de | 14.12.2021 09:14 | Actualitate, Home

Filarmonica Piteşti încheie joi, 16 decembrie, seria concertelor anului 2021. În Sala „Simfonia” a Centrului Multifuncţional, de la ora 19:00, orchestra simfonică a filarmonicii, dirijorul Constantin Grigore și îndrăgiții soliști Nico și Marius Bălan vor aduce în fața publicului piese muzicale de mare popularitate, melodii de Crăciun, dar și din repertoriul fiecăruia dintre invitați.

Citește și: Scriitorul Mircea Cărtărescu, despre excluderea din magistratură a judecătorului Dănileț: ”Este una dintre cele mai mari MIZERII din ultimii ani”

Intrarea în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde.Participarea publicului este de 50% din capacitatea sălii de concert. Spectatorii vor purta masca de protecție.

Biletele pot fi achiziționate și de pe site-ul www.bilete.ro Prețul unui bilet este 50 de lei, sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Pentru mai multe detalii accesați https://filarmonica-pitesti.ro/

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Verificări pe cursurile de apă din Argeș 
Verificări pe cursurile de apă din Argeș 

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Argeş și Gărzii Forestiere au realizat în perioada 2 – 21 mai 2022 acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate...

Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș
Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tpoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte...

Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri
Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de...


Loading RSS Feed