NEWS ALERT. DEŢINUT DECEDAT LA PENITENCIARUL COLIBAŞI

de | 27.07.2020 16:02 | Actualitate, Home

O persoană privată de liberatate la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni a murit, luni, acest caz neavând legătură cu virusul nou, anunță reprezentanții penitenciarului.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mioveni, Laura Olteanu, a declarat că personalul medical al Penitenciarului a intervenit pentru a acorda primul ajutor unei persoane private de libertate, căreia i s-a făcut rău.

De asemenea, a fost solicitat, prin serviciul unic de urgență 112, sprijinul unui echipaj de ambulanță.

„În ciuda aplicării prompte a manevrelor de resuscitare, decesul a fost declarat la ora 12.45. Menționăm că evenimentul nu intră sub incidența actualului context epidemiologic”, informează  Laura Olteanu.

În acest caz a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și judecătorul de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Mioveni.

Acest articol este despre: arges,deces,eveniment,libertate,mioveni,penitenciar

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....