Web Analytics
scris miercuri, 12.08.2020

NEWS ALERT! Casa capului Duduienilor – „călcată” de mascaţi!

## CRIMINALIŞTII CAUTĂ ARMELE CARE AU DUS LA MOARTEA LUI EMI PIAN

NEWS ALERT! Casa capului Duduienilor – „călcată” de mascaţi!

Polițiștii Serviciului Omoruri și „mascații” Brigăzii Speciale a Jandarmeriei au descins, miercuri dimineață, la mai multe adrese care aparțin membrilor clanului Pian, în dosarul uciderii liderului interlop Florin Mototolea, zis „Emi Pian”.

Perchezițiile vizează mai multe locații, printre care și reședința lui Emi Pian. Polițiștii caută probe concludente (obiectele, armele albe folosite în timpul incidentului care a dus la moartea lui Emi Pian), care să conducă la elucidarea completă a condițiilor în care s-a produs incidentul deosebit de grav, de la începutul săptămânii trecute, când într-o locație în care se organizase o partidă ilegală de barbut liderul clanului Pian a fost înjunghiat în picior de un rival și a decedat în drum spre spital.

„La data de 12 august 2020, poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 2 – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 45 de percheziţii domiciliare. Activităţile se desfăşoară în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Mureş şi Teleorman, în două dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

”Din cercetări a reieşit că solicitanţii creditelor ar fi facut parte din două filiere infracţionale, ce ar fi furnizat documentele falsificate, coordonat şi sprijinit demersurile la unitatea bancară şi şi-ar fi însuşit mare parte din sumele de bani obţinute. În cele două dosare penale, sunt cercetate 56 de persoane pentru un prejudiciu cauzat de aproximativ două milioane de lei”, a transmis Poliţia printr-un comunicat de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită