Web Analytics
scris luni, 10.07.2023

Neversea 2023. Două persoane au fost accidentate după ce rapper-ul Lil Pump s-a aruncat de pe scenă

Aproximativ 280 de mii de participanţi au fost prezenţi la Neversea în cele patru zile de festival. Zecile de mii de petrecăreţi au încins pentru a patra noapte, consecutiv, ringul de dans la Neversea. Nu au lipsit, însă, incidentele. Vineri, unul dintre cei mai aşteptaţi artişti, rapper-ul Lil Pump, a accidentat două persoane, după ce s-a aruncat de pe scenă, în mulţime.

Neversea 2023. Două persoane au fost accidentate după ce rapper-ul Lil Pump s-a aruncat de pe scenă

Citește și: Accident la Curtea de Argeș. Rănit, șoferul a ajuns la spital


Unul dintre cei mai așteptați artiști din mainstage-ul Neversea a fost rapper-ul Lil Pump. Acesta s-a aruncat la un moment dat de pe scenă pentru a fi prins și purtat pe brațe de către spectatori. Doar că două persoane au fost rănite. Una dintre ele, o tânără, a suferit un traumatism de coloană cervicală și ar fi ajuns la spital, iar cealaltă, un tânăr angajat al Neversea, a suferit traume mai ușoare.
„Toată lumea este acum bine. Una dintre persoane este un coleg de-al nostru care s-a și întors pe baricade. Nici fata nu are nimic. Ea s-ar fi întors aseară la festival, dar medicii i-au spus să vină azi. Nu are nimeni nimic. Cred că a fost mai mult șocul de moment”, spune Ioana Chereji, PR manager Neversea. Jandarmeria Mobilă Constanța nu a dorit să ofere niciun fel de informații referitoare la acest incident.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *