Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Nepotul generalului Pleşiţă e noul director executiv al AJVPS Argeş

Nicolae Pleșiță a fost numit director executiv, după ce Sergiu Chiriță a demisionat invocând motive de sănătate

În urma demisiei pe motiv de boală a directorului executiv Sergiu Chiriță, Consiliul AJVPS Argeș l-a numit, în locului acestuia, pe Nicolae Pleșiță, care a preluat conducerea executivă. Dacă numele vă sună cunoscut, nu vă înșelați, este vorba despre nepotul vestitului general Pleșiță, cel numit de Ceaușescu la comanda Direcției de Informații Externe după fuga lui Pacepa.

Nepotul generalului Pleşiţă e noul director executiv al AJVPS Argeş

Dincolo de legătura de rudenie cu vestitul general, nepotul mai are un punct comun cu acesta, anume pasiunea pentru armele de colecție. De altfel, Nicolae Pleșiță este vânător cu ștate vechi și membru al Consiliului Director al AJVPS Argeș. Iar fiul său, George Cristian Pleșiță, este, întâmplător sau nu, șef al Ocolului Silvic Costești. Deci subordonat al lui Armand Chiriloiu, care e și vicepreședinte al AJVPS Argeș și își mărește astfel controlul în asociație în detrimentul președintelui Mihai Oprescu. Vă prezentăm în continuare un scurt interviu cu noul director al vânătorilor și pescarilor din Argeș, care multă vreme a activat și în formația Salvamont de la Curtea de Argeș.

De când sunteți vânător, domnule Pleșiță?

– De peste 30 de ani.

Profesional vorbind, unde ați activat?

– Am lucrat la Finanțele Publice Argeș. Am lucrat ca inspector la persoane juridice. Acum nu mai lucrez. Sunt director executiv la AJVPS, numit de către Consiliul Director.

Ce obiective aveți?

– Obiective sunt multe, să știți. Avem de gând să atragem fonduri cât putem, de unde putem, legal… să organizăm acțiuni mai intense de pază și protecție… să dezvoltăm relații foarte bune și cu dumneavoastră, cu presa, și cu ceilalți…

Care credeți că la ora actuală este cea mai mare problemă?

– Probleme mari nu avem, problema este să menținem echilibrul de venituri ca să putem să asigurăm cheltuielile necesare, cu hrana pentru animale, paza, combaterea braconajului pe linie de pescuit și pe linie de vânătoare. Sunt deja și câteva dosare pe rol pentru braconaj.

Aveți și niște litigii în instanță cu foști membri ai asociației…

– Da sunt și niște litigii în curs care nu s-au terminat. Vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Deocamdată este mai liniște și intenționez să facem și mai multă liniște punând lucrurile la punct.

Citește și Cum a scăpat de puşcărie Cartelul de la Mărăcineni

Citește și Bătrâni şi neliniştiţi! Păţania celor 11 seniori care s-au împotmolit pe munte

Distribuie!

1 Comentariu

  1. O cloacă mafiotă, Argeșul nu se dezminte. Comuniști, securiști, pesediști.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...