Web Analytics

Negocierile dintre Dacia şi Primăria Ştefăneşti au căzut

de | 28.11.2019 14:11 | Politica si Administratie

# Baza sportivă şi fosta creşă vor fi vândute printr-o firmă imobiliară din Bucureşti
Deși în această vară se părea că discuțiile dintre Dacia și Primăria Ștefănești pentru cumpărarea bazei sportive și a fostei creșe vor ajunge la un rezultat, acestea au căzut în cele din urmă. Asta și deoarece consilierii locali din Ștefănești s-au opus în două rânduri cumpărării celor două obiective, motivând că aceasta ar necesita cheltuieli extrem de mari, în afară de cele 1,5 milioane euro ce ar fi trebuit date pentru stadion și creșă fiind necesare și sute de mii de euro pentru reabilitări. Asta în condițiile în care Dacia cerea 1,36 milioane euro pentru baza sportivă (ce are 4,6 hectare) și 128.000 de euro pentru fosta creșă de la Ștefănești.
Drept urmare, cei de la Dacia s-au reorientat și au decis să vândă cele două obiective prin intermediul unei firme imobiliare din Capitală. Alături de baza sportivă și fosta creșă din Ștefănești, Renault România mai vinde un depozit din Pitești unde a activat Presate Dacia, un teren viran în centrul orașului Mioveni și un alt teren în Titu – Dâmbovița.
Firma prin intermediul căreia vor fi vândute cele cinci terenuri și clădiri din Argeș și Dâmbovița este CBRE România, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii imobiliare din țară, înființat în urmă cu 11 ani.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii