Web Analytics

„Ne trebuie militărie să scăpăm de hoţie!”

de | 26.05.2016 15:30 | Politica si Administratie

# Afirmă Marin Tudorică, candidat independent la Consiliul Local Piteşti

Poate cea mai surprinzătoare candidatură la actualele alegeri locale este cea a fostului comandant al Școlii de Aplicație pentru Unități de Luptă „Mihai Viteazul” și al Garnizoanei Pitești, colonelul în rezervă Marin Tudorică. Ce l-a determinat să facă acest pas? „Rigorile legilor și regulamentelor militare mi-au interzis să mă implic în viața publică, să am opinii politice sau să-mi exprim punctele de vedere referitor la ceea ce se întâmplă în societatea noastră.
De aceea, am decis să trec în rezervă și să mă implic în administrația locală”, după cum ne-a declarat colonelul Tudorică care a luat decizia de a candida independent pentru un mandat în Consiliul Local Pitești. De ce independent? Pentru că „sunt partide care mint spunând că sunt aproape de oameni. De ce 26 de ani n-au fost aproape de oameni? De ce oamenii nu vor să mai audă de clasa politică și de cei care-i conduc? De ce oamenii spun că politicienii sunt demagogi, mincinoși, hoți și văd toate proiectele doar prin deschizătura propriului buzunar? Pentru că nu sunt aproape de noi, ci sunt APROAPE SĂ NE IA TOTUL, inclusiv liniștea și speranța de mai bine pentru copiii și nepoții noștri. Există alte partide care spun că vor să schimbe Argeșul sau să-l pună în mișcare. Până acum de ce nu l-au schimbat și nu l-au pus în mișcare? Au fost ocupați cu tăierea salariilor, pensiilor, cu dosirea zecilor de milioane de euro și cu afacerile personale”. Fostul comandant își face campanie din om în om, bătând zilnic străzile și cartierele Piteștiului, vorbind cu cetățenii întâlniți pe stradă, în magazine, în piețe, la scările blocurilor sau în parcuri.
De fapt, chiar piteștenii i-au sugerat și două dintre sloganurile electorale pe care le folosește acum:  „Ne trebuie militărie la Primărie” și „Ne trebuie militărie să scăpăm de hoție”. Astfel, Marin Tudorică a contabilizat câteva zeci de probleme punctuale cu care se confruntă orașul și cetățenii lui. Sunt probleme legate de infrastructură, utilități publice, transport local, siguranța cetățeanului, gestionarea taxelor și impozitelor, activitățile comerciale, aspectul orașului și multe altele. Dacă va ajunge consilier municipal, Marin Tudorică îi asigură pe piteșteni nu numai că va încerca să ofere soluțiile pe care deja le-a identificat pentru aceste probleme, dar și că întreaga sa activitate ca ales al acestora va fi caracterizată de legalitate, responsabilitate, dreptate, transparență, disciplină administrativă și loialitate față de cetățeni. C.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii