Web Analytics
scris luni, 27.02.2023

Naţional: „Alertă! Braţul Chilia, predat US Navy!”

Jurnalistul Cătălin Tache publică luni, 27 februarie, în cotidianul „Naţional”, o nouă dezvăluire. El scrie că, în timp ce opinia publică românească s-a pierdut în ”perdeaua de fum” aruncată geostrategic asupra transformării Canalului Bâstroe într-o cale de acces maritimă pentru vasele de mare tonaj, adevăratul punct fierbinte de pe harta operativă a Deltei Dunării se află pe Brațul Chilia.

Naţional: „Alertă! Braţul Chilia, predat US Navy!”

Citeşte şi: Wizz Air suspendă toate zborurile către și dinspre Chișinău

Cel care, în timp ce ”frații” ucraineni vor transforma Bâstroe în propria lor Dunăre, va deveni locația amplasării celei ”de-a patra baze americane” în România! Marina Militară americană – U.S. Navy declanșând deja procedurile pentru alocarea fondurilor necesare unei baze navale proprii.

Bineînțeles, doar o mică parte din fonduri. Pentru că – ăsta Parteneriat strategic! – cea mai mare parte a halucinantei facturi de plată totale va fi suportată tot din impozitele românilor de rând. Da, da, aceiași români aliați ”de mâna a doua” care oricum nu au voie să intre în Statele Unite ale Americii fără vize…” – cităm din „Naţional”.

Citeşte tot articolul pe national.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...