”Nașterea Domnului vestită în colindul gândului bun”

de | 20.12.2021 10:41 | Actualitate, Cultura, Home

Să întâmpinăm marele praznic primeniți în suflete, iubitori de semeni și iertători de cele lumești pentru a ne câștiga Slava Celui Ce S-a Născut!

Să ne învrednicim a ne întări în credință și a ne ridica prin înțelepciune, iar la vreme de încercare să fim călăuziți, asemeni magilor, de lumina stelei ce a arătat calea, adevărul și viața.

CITEȘTE ȘI: România, pe primul loc în Europa la „vaccinarea la chiuvetă”

Să ne îndreptăm recunoștința către toți asistenții medicali datorită cărora, multe familii se reunesc, de sărbători, acasă. Pe acești salvatori dedicați, să-i purtăm în rugăciune pentru faptul că au fost îngeri păzitori ai unora dintre noi și ne-au făcut cel mai prețios dar: De Crăciun Suntem Împreună! Ne putem cuprinde copiii, părinții, bunicii, prietenii într-o îmbrățișare izvorâtă din iubire.

Să ne facem colț de Rai din ceea ce dăruim și din ceea ce primim.

Să ne colinde bucuria, iar pacea lumii să sălășluiască în casele tuturor asistenților medicali și argeșenilor!

Sărbători binecuvântate și cu cei dragi aproape!

Cu gând bun,

Estera STĂMOIU, președinte Ordinul Asistenților Medicali Argeș

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...