Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Narcis Mircescu, noul lider al grupului USR din Senat

Senatorul USR Narcis Mircescu este, începând de marţi, noul lider al grupului USR din Senat, el preluând această funcţie de la Radu Mihail, care a asigurat şefia grupului din 3 februarie 2020, conform agerpres.

Narcis Mircescu, noul lider al grupului USR din Senat

Senator de Argeș, Narcis Mircescu este absolvent al Academiei de Studii Economice București – Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. De peste 20 de ani lucrează în companii multinaționale pe poziții de execuție și management, ultimul loc de muncă fiind director de vânzări al unei multinaționale din domeniul FMCG.

Consideră că prioritățile legislative ale actualului Parlament trebuie să fie modificarea legislației pentru combaterea evaziunii fiscale și cea referitoare la insolvență. De asemenea, își propune să aducă schimbările necesare pentru a crește competitivitatea firmelor românești prin acces la finanțare, în special fonduri nerambursabile pentru cercetare și inovare, pentru digitalizarea administrației publice.

Citește și:

Noii vicelideri ai grupului sunt Adina Săniuţă şi Cristian Bordei, care se alătură celorlalţi vicelideri ai grupului, informează sursa.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită