Web Analytics

Muzeul Municipal Câmpulung organizează ateliere de ţesut şi pictură

de | 2.04.2018 08:37 | Actualitate

atelier muzeulMuzeul Municipal Câmpulung vă invită să participaţi la atelierele de țesut și pictură. În cadrul atelierelor ce vor avea loc la sfârşitul lunii aprilie 2018, copiii din Câmpulung şi întreaga zonă a Muscelului au posibilitatea de a da frâu liber imaginației, creativității, talentului şi unicității.

”Astfel, vom promova împreună valorile meșteșugurilor tradiționale. Toți vom învăța să țesem un covoraș din lână la gherghef, iar pensulele și culorile le vom îmbina împreună în pictura pe porțelan, iar micile și marile capodopere le puteți oferi în dar”, este mesajul pe care îl transmite Muzeul Municipal Câmpulung.

Atelierele se vor desfășura sub îndrumarea artistului plastic Malvine Mocenco, șef secție Restaurare Conservare la Muzeul Golești, în zilele de 26 și 27 aprilie 2018, între orele 09.00 – 17.00, la Secția de Etnografie și Artă Populară din str. Republicii nr. 5.

De subliniat fiind că atelierul de ţesut durează o oră şi jumătate, iar cel de pictură o oră. Taxa de participare pentru fiecare copil este una modică, de numai 20 lei care include şi vizitarea Secţiei de Etnografie și Artă Populară din cadrul Muzeului Municipal Câmpulung. Tuturor copiilor li se vor acorda diplome de participare.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii