Web Analytics

Muzeu virtual – Săptămâna Europeană a Mobilității – ediția XX!

de | 22.09.2021 11:09 | Actualitate

Tema ediției cu numărul 20 a Săptămânii Europene a Mobilității este „Siguranță și sănătate prin mobilitate durabilă”.

Alegerea temei din acest an, un tribut adus încercărilor resimțite de către Europa – și de către întreaga lume – ca urmare a pandemiei Covid-19, pune în lumină oportunitățile pentru schimbare rezultate din această criză sanitară fără precedent în Europa.

Orașele și administrațiile urbane au pus în practică răspunsuri creative și solide la toate aceste provocări. În acest an, EUROPEANMOBILITYWEEK celebrează reziliența orașelor și realizările lor, căutând să susțină acest impuls și să mențină ritmul schimbărilor adoptate. Curentele inițiate în acest an, precum creșterea mobilității active și folosirea mobilității cu emisii reduse sau cu zero emisii de carbon, merită a fi promovate în continuare.

Muzeul virtual al campaniilor anterioare desfășurate la nivel european și nu numai, prin intermediul programului Săptămâna Europeană a Mobilității, este încă o modalitate de a reaminti cetățenilor lumii că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Este disponibil pe platforma on-line a EUROPEANMOBILITYWEEK și poate fi vizitat accesând link-ul:
https://www.20yearsmobilityweekmuseum.eu/

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii