Web Analytics

Mușătești: Avea valabilitatea ITP expirată și transporta pește fără documente

de | 25.11.2020 16:14 | Actualitate

 

În ziua de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 36 de ani, din Schitu Goleşti, care conducea un autoturism pe raza localității Mușătești, având valabilitatea inspecției tehnice periodice a mașinii expirată.

Totodată, în urma verificării habitaclului s-a constatat că acesta transporta cantitatea de 147 de kg de pește, pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență.

 

Citește și Marius Pascu, medic coordonator la UPU a Spitalului Judeţean Argeş: „Situaţia este îngrozitoare. (…) Nu mai putem izola pacienţii”

 

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.905 lei, după cum urmează:

-o sancțiune în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, fiind reținut certificatul de înmatriculare al autovehiculului, pentru care a fost eliberată dovadă înlocuitoare cu drept de circulație;

-o sancțiune în valoare de 600 de lei, conform H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, iar cantitatea de produse de origine animală fără documente specifice au fost confiscate în vederea distrugerii.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii