Muma şi ciuma pentru USR Câmpulung

de | 23.06.2022 13:35 | Actualitate, Culise, Home

Protestul celor din Sănătate manifestat săptămâna trecută la București l-a dus în Capitală și pe un consilier local din Câmpulung. Membru Sanitas, Iulian Sachelarie Zanvetor (foto), farmacist la Spitalul Municipal, nu a ezitat să-și ceară drepturile salariale, că doar sunt vremuri grele, are o chenzină cu puțin peste patru mii de lei, plus indemnizația de ales local! Puțin, foarte puțin, mai ales în comparație cu un beneficiar de minimum pe economie, căruia nu a cutezat să-i ofere sprijin anul trecut, atunci când șefa lui de partid a propus majorarea impozitelor și taxelor locale.

”Aceste creșteri sunt nesemnificative”, a spus Zanvetor atunci, deși a fost vorba de o creștere de aproape 18%. Dar e de înțeles, oarecum. Când impunerea o face USR, că doar el și Lasconi sunt membri de frunte, atunci nu e nicio problemă. Când nu vrea Guvernul să dea bani, atunci e o problemă, că ăia de la putere sunt de la PSD și PNL. Cu muma se pot majora dările, dar ciuma nu trebuie să refuze creșterea salariilor!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Sindicaliștii SANITAS Argeș au depus o listă cu revendicări la Prefectură

Citește și „Mitingul epuizării”: Federaţia Sanitas pichetează Guvernul

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....