Motorul frigiderului ardea mocnit într-un apartament din Pitești

de | 18.05.2018 08:46 | Actualitate

motor frigioderÎn ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 21 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la unul dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

De asemenea, uun echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat să intervină în municipiul Pitești, strada Maior Gheorghe Șonțu, deoarece proprietarul unui apartament situat la etajul patru a simțit miros de fum în bucătărie.

S-a constatat faptul că fumul provenea de la motorul frigiderului, care ardea mocnit. A ars: motorul frigiderului, sursa probabilă fiind efectul termic al curentului electric.

M.I.

Acest articol este despre: ardea,frigider,fum,motor,pitesti

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina
Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina

Departamentul de Stat a decis ca familiile angajaţilor ambasadei SUA la Kiev să părăsească Ucraina începând de luni, informează news.ro. Săptămâna viitoare, este de aşteptat ca Departamentul de Stat să îi încurajeze pe americani să înceapă să părăsească Ucraina cu...

Argeșul, sub cod galben de ninsori viscolite
Argeșul, sub cod galben de ninsori viscolite

În perioada 23-24 Ianuarie, județul Argeș se află sub cod galben de ninsori viscolite, potrivit ANM. În intervalul menționat, în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80...100 km/h, va fi viscol, iar...