Web Analytics

Motociclist din Pitești, depistat de aparatul radar cu 201 km/h

de | 23.04.2018 12:26 | Actualitate

radar 201În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Aceștia au intensificat controalele pe principalele artere rutiere pentru depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor auto care, prin nerespectarea prevederilor codului rutier, pun în pericol ceilalți participanți la trafic.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 171 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 61.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 21 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe D.G., de 26 de ani, din Piteşti, care conducea o motocicletă pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 177 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe P.C., de 31 de ani, din Piteşti, care conducea o motocicletă pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 201 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii