Web Analytics

Moş Nicolae vine la Consiliul Judeţean Argeş

de | 30.11.2017 00:41 | Politica si Administratie

01 cj argesPe 5 decembrie, de la ora 17.00, la Consiliul Județean Argeș vine Moș Nicolae. Este o manifestare organizată de Consiliul Județean Argeș și instituțiile subordonate, pentru toți copiii, mari și mici, din județul Argeș.
Astfel, marți după-amiază, în ajunul sosirii Sfântului care aduce daruri celor mici, de la ora 16.30, în centrul municipiului Pitești, spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci, dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea!
În Piața Vasile Milea, copii, părinți și bunici sunt așteptați cu multe suprize, de la căsuțelele special amplasate, de unde poate servi un ceai, ciocolată caldă, dulciuri sau chiar un vin fiert cu scorțișoară, la bradul frumos împodobit, cu locuri special amenajate unde își pot face fotografii cu personaje de poveste.
Tot aici, de la ora 17.00, pe scena special amenajată, vor urca pesonaje de poveste, însuflețite de actorii secției de teatru pentru copii și tineret „Așchiuță” a Teatrului Al. Davila, dar și „Magicianul” Marian Râlea.
Nu vor lipsi nici colindele, interpretate de frumoșii copii din trupa „Musicals”, după care, de la ora 18.00, cele mai iubite personaje din România – Gașca Zurli – vor susține un spectacol extraordinar, din care nu vor lipsi jocurile, trucurile și mai ales cântecele lor celebre – „Am o căsuță mică”, „A ram sam sam”, „Un elefant”, „Brăduleț, drăguț brăduț” și multe altele.
PROGRAM:
– Ora 16.30-17.00: Parada lui Moș Nicolae, pe traseul Teatrul Al. Davila – C.J. Argeș.
– Ora 17.00-17.30: Dulciuri pentru copiii cuminți – Sosirea spiridușilor lui Moș Nicolae la Consiliul Județean Argeș – Piața V. Milea
– Ora 17.00-17.30: „Povestea lui Moș Nicolae” – spectacol oferit de actorii secției „Așchiuță” + Magicianul Marian Râlea
– Ora 17.30: Florile Dalbe – spectacol de colinde oferit de Trupa de copii „Musicals” (Gina Pavel)
Ora 18.00: Brăduleț drăguț brăduț! – Spectacol oferit de Gașca Zurli.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii