Web Analytics
scris luni, 05.12.2022

Moș Nicolae a venit cu daruri la Complexul de 3 locuințe protejate din Băbana

Astăzi, 5 decembrie, Moș Nicolae a venit la cei 22 de beneficiari de la Complexul de 3 Locuințe Protejate din Băbana. Deschis în acest an, noul complex al DGASPC Argeș oferă condiții deosebite persoanelor cazate aici

Moș Nicolae a venit cu daruri la Complexul de 3 locuințe protejate din Băbana

Citește și: Începe distribuția produselor alimentare pentru persoanele defavorizate

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, reprezentată de consilier preot Puiu Diaconescu și de colegii săi, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități – președinte Mihai Tomescu, secretar general Alexandru Gheorghișor, director general Petre Dinică, primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, și directorul general al DGASPC Argeș, Tatiana Eftime, au fost mesagerii Moșului și au oferit darurile.  

Împreună, gazdele și musafirii, au cântat colinde în jurul brazilor frumoși împodobiți.  

“Pe lângă condițiile deosebite, de fiecare dată când am venit aici am simțit atmosfera familială. DGASPC Argeș, prin acest centru, este un exemplu de bună practică la nivel național. De aceea, astăzi oferim câte o Diplomă de Excelență, conducerii C.J. Argeș, Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, primarului comunei Băbana și conducerii DGASPC Argeș  și centrului Băbana, implicați în bunăstarea acestor oameni” – a spus Mihai Tomescu, președinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități. 

“Meritele principale sunt ale întregului personal al DGASPC Argeș. Mă bucur că putem oferi aceste condiții, că suntem exemple de bună practică, pentru că toate aceste eforturi le facem pentru ca dvs. să vă simțiți bine, să vă simțiți ca acasă. Mulțumiri Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului care este alături de noi  tot timpul în tot ceea ce a însemnă ideea de suflet față de aproapele nostru” – a declarat președintele Ion Mînzînă.  

“Suntem aici împreună cu oameni aleși. Oameni aleși înseamnă oameni care pun sufletul pentru binele beneficiarilor. Cu binecuvântare de la Înalt Prea Sfinția Sa Calinic, întotdeauna am răspuns pozitiv invitațiilor primite. Relația noastră cu DGASPC Argeș este una veche, reprezentanții Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului au vizitat toate centrele. Nu vom uita că aici sunt niște oameni care ne așteaptă de fiecare dată”, a spus, la rându-i, consilier preot Puiu Diaconescu.  

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *