Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Monica Niculescu și Cristina Bucşa au câştigat turneul de la Strasbourg la dublu

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa (România/Spania) a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 500 de la Strasbourg, transmite news.ro.  Niculescu şi Bucşa au învins în finală echipa Asia Muhammad/Aldila Sutjiadi (SUA/Indonezia), scor 3-6, 6-4, 10-6.

Monica Niculescu și Cristina Bucşa au câştigat turneul de la Strasbourg la dublu

În ciuda cedării primului set, după trei servicii pierdute, Niculescu și colega sa au reușit să revină în al doilea și să se impună în Super Tie Break. În detrimentul faptului că au dominat în ultimul act și că au condus cu 9-1, Niculescu și colega sa au cedat cinci puncte la rând. În cele din urmă, cuplul româno-spaniol a reușit să fructifice mingea de meci cu numărul șapte și și-au trecut în cont trofeul de la Strasbourg.

Câți bani au câștigat

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa au obţinut un premiu de 41.210 euro şi 500 de puncte. Perechea învinsă în finală a primit 24.970 de euro şi 325 puncte.

Niculescu şi jucătoarea născută la Chişinău au obţinut victoria după o oră şi 32 de minute. Monica Niculescu nu mai câştigase un titlu WTA din 2021 (la Nur-Sultan, alături de Anna-Lena Friedsam). Monica Niculescu şi-a trecut în palmares al 11-lea său titlu WTA la dublu, ea având alte 23 de finale jucate.

Citește și: Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită