Web Analytics
scris luni, 05.02.2024

Monica Macovei a fost dată în judecată de trei spitale

Fost ministru al justiției, Monica Macovei a fost dată în judecată de trei spitale din țară. Toate aceste unități spitalicești cer despăgubiri după ce aceasta l-a accidentat pe motociclistul din 2 mai. Chiar luna aceasta este programată o ședință de judecată.

Monica Macovei a fost dată în judecată de trei spitale

Citește și: Minora dispărută a fost găsită moartă în pădure


Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Realitatea Plus, fostul ministru a fost dat în judecată de 3 mari spitale din Românnia, pentru recuperarea cheltuielilor cu spitalizarea motociclistului accidentat de Macovei, în apropiere de Mangalia. Este vorba despre Spitalul de Urgență din Constanța, Spitalul Fundeni din București și Institutul Național de Recuperare.

Citește și: Dumitru Coarnă și membri din AUR Călărași au demisionat din partid. Acuză conducerea că refuză să înființeze filiale județene


Unitățile spitalicești se îndreaptă împotriva asigurătorului, care trebuie să suporte cheltuielile de spitalizare ale persoanei vătămate, dacă instanța va decide în acest sens. Bărbatul este asigurat, dar cheltuielile nu se pot deconta de pe asigurarea lui, deoarece nu el este vinovat de producerea accidentului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *