Web Analytics

Monica Anghel ameninţă că-şi ia rudele şi pleacă, dacă se mai scrie negativ de ea în presa din Argeş…

de | 14.02.2019 14:17 | Culise

Afectată de criticile presei locale, care i-a cam dibuit super-blatul de la Centrul Cultural Județean, unde și-a adus fratele și toți prietenii din showbiz refuzați pe la București, Monica Anghel a răbufnit: „Să-mi bag picioarele!”
La una din rarele, dar prețioasele întâlniri cu colectivul de artiști pe care îl conduce în județul nostru, vedeta le-ar fi spus celor care aveau urechi de auzit că ea are o imagine bună și nu are chef să fie tăvălită în noroi de presa din Argeș. Și din această cauză ar lua în calcul inclusiv o retragere de pe statele de plată (Dă, Doamne!!!) ale Consiliului Județean. Motiv pentru care „duamna” Araxy, cea care teoretic i-ar fi șefă, s-a mobilizat și, după o criză de nervi de s-au cutremurat geamurile fostului Cinematograf „Lumina”, acolo unde Centrul Cultural Județean își are sediul, a început o anchetă menită să scoată la iveală cine este de vină pentru informațiile și mai ales documentele (statele de plată) făcute publice de Jurnalul de Argeș. Au intrat astfel sub lupă inclusiv salariații Consiliului Județean, ba chiar două angajate de la Biroul de relații cu presa, care au fost bănuite că ar fi pactizat cu inamicul public nr. 1 – Jurnalul de Argeș. Și pentru că fetele de la Biroul de presă (altfel două foste jurnaliste de mare calitate și de bun-simț), tot aveau tehnica instituției asupra lor, ca să fotografieze prestația vedetelor de la București venite la repetiții, ar fi utilizat-o inclusiv pentru a imortaliza/copia documente ale Centrului Cultural Județean. Hai, sictir! Totuși, ca să mai îndulcim tonul, vă informăm doamna Araxi Negoșanu, că aveți mult de bâjbâit până să-i găsiți pe cei vinovați! Și știți de ce? Fiindcă 95% dintre angajații Centrului sunt deranjați de angajările astea pe sub mână și pe salarii nesimțite. Prin urmare, i-ați cam pierdut pe oamenii cu care trebuie să lucrați! Și, dacă ne mai permiteți o sugestie, aveți grijă, mare grijă, să nu călcați pe urmele fostei șefe de cabinet a lui Tudor Pendiuc, pe numele ei de scenă Carmen Lis. Cât despre amenințările vip(er)ei de la București, vă dăm un sfat, spre binele bugetului public. Lăsați-o să plece! Dar să plece cu toată trupa. Inclusiv cu circarul ăla columbian, Sanchez Rincon Luiz Fabian sau cum s-o chema el….
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

5 Comentarii

  1. nu avem nimic impotriva sa si bagajul si neamurile si sa plece!

  2. Constat, cu stupoare, ca nimeni dintre cei abilitati nu intelege ca este clar vorba despre angajari fictive. Nu s-au multumit cu contracte de colaborare pe proiecte punctuale, au vrut si CAS si CASS etc. Oameni buni, d-le Manu, pentru asa ceva dl. Dragnea ar putea sa faca puscarie si nu putina. Este vorba despre cele doua angajate care chiar lucrau, numai ca in alta parte. Sper sa va vina mintea la cap pana nu intra pe fir Procuratura. Este clar un abuz si se lasa si cu recuperari. Pacat!

  3. Du-te, cucoana ! Sa nu te mai intorci !

  4. Sa plece cu neamuri cu tot, dar sa ii ia si pe Manu si pe Araxy, ca ei au facut aceste angajari fictive!!!

  5. Fa-ti bagajul si cara-teeeeee